Profil - Majbritts Malerfirma

Go to content

Main menu:

Profil

Hvem er vi
I 2007 blev Majbritts Malerfirma grundlagt af Majbritt Dueholm. Allerede året efter blev den første medarbejder ansat og siden er antallet af opgaver og ansatte vokset støt.

I 2020 blev virksomheden en del af Malerfirmaet Nykjær-Andersen og er en dynamisk enhed, der varetager de fleste af malerfagets opgaver for private og erhverv.

Virksomheden er lokalt forankret, støtter lokalsporten og er synlig i bybilledet. Vi lægger stor vægt på kvalitet og service.
Lokalerne
Firmaet startede i en garage, men med tiden blev der behov for mere plads. I 2015 blev lokalerne på Tværvej købt og der blev åbnet en ny butik med tone-maskine og flot udstillings-lokale.

Udover butikken, rummer bygningen lager og frokostrum samt en professionel sprøjtekabine, hvor en dygtig kollega har lejet sig ind. Se mere under Lakering.
De ansatte og socialt ansvar
Majbritts Malerfirma lægger stor vægt på at de ansatte er alsidige, fagligt dygtige og har smil på læben. Ved at supplere hinanden og samarbejde, bliver opgaverne løst effektivt og med kvaliteten i top.

Vi mener det er vigtigt at påtage sig et socialt ansvar og derfor uddanner vi lærlinge og har plads til mennesker, der adskiller sig fra normen. Selvom et menneske kan være begrænset på bestemte områder, kan man sagtens have en masse andet at byde på og så gælder det om at udvikle de stærke sider.
 
Back to content | Back to main menu